CRÈDIT ANDORRÀ SUPPORTING AMB EL GOLF

El 2018 ha estat un any de celebracions:

El Golf Soldeu arribava als 10 anys de vida.

Un projecte que semblava impossible i que malgrat les inclemències del temps, les incursions de les gracioses marmotes en el terreny de joc i les característiques que confereixen al moviment de la bola la reducció d’oxigen a 2.200m, han convertit el Golf Soldeu de Grandvalira en el recorregut més alt d’Europa i en un dels camps més apreciats pels golfistes, ja que ofereix unes vistes privilegiades de les muntanyes d’Andorra i de les seves valls.

L’any que finalitza també ha tingut com a protagonistes el Real Campo de Golf Cerdaña i el Camp de golf d’Aravell, a l’Alt Urgell.

En ells , aquest any destaquen els tornejos que han organitzat la Federació de Golf d’Andorra, el 28è torneig Golf Master o el campionat Social del Club de Golf Principat. 

La FGA, a més, ha impulsat el golf escolar a Andorra, acostant aquesta disciplina als més joves, transmetent els beneficis de la seva pràctica tant als estudiants com a les seves famílies, donat que és un esport sense límit d’edat i que es pot gaudir en grup.

El 2019 ens porta novetats: La Federació de Golf d’Andorra celebrarà el II circuit nacional on, a més de 5 competicions, com en la primera edició del 2018, hi haurà l’Open internacional júnior el 27 de juliol, senyal inequívoc que les accions per a crear base han estat efectives i que l’aposta de la junta per l’esport escolar va ser un encert.

https://www.youtube.com/watch?v=enjNuX17sLU