ANDORRA ULTRA TRAIL VALLNORD 2019: TORNA LA FESTA DEL “TRAIL RUNNING”

L’onzena edició de l’Andorra Ultra Trail Vallnord dóna el tret de sortida.

7 opcions per a la setmana amb més aficionats a les curses de muntanya pels camins i cims d’Andorra.

L’edició 2019 se supera i passarà del llindar dels 3.000 inscrits, amb 51 països participants, cosa que farà que hagin passat, durant aquest 11 anys, 78 nacionalitats.

L’Eufòria, la cursa per parelles, sense marcatge i en autosuficiència serà la que donarà el tret de sortida a les competicions.

La cita és dimecres 17 a les 7h a la plaça d’Ordino, amb els equips disposats a recórrer els 20.000 m de desnivell positiu en els 233 quilòmetres de la cursa.

 

Divendres és el dia amb més activitat a la plaça d’Ordino:

A les 7 del matí, inici de la Ronda dels Cims (170km i 13.500m de desnivell positiu, per a seguir a la nit amb la sortida de la Mític (112km, 9.700 D+) a les 22h i de la Celestrail a les 24h (83km i 5.000m de pujades i els seus corresponents de baixada) 

Dissabte a les 8h els participants de l’explosiva Marató dels Cims, puntuable per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya, prendran la sortida, per a seguir a les 9h amb la cursa més familiar i novetat 2019: El Tamarro

Diumenge, com ja és tradicional, el Solidaritrail tornarà a omplir Ordino d’emocions.

Sortida a les 9h per a la proposta més solidària de l’Andorra Ultra Trail Vallnord.

 

LA CURSA EN XIFRES

El nombre d’inscrits a cadascuna de les curses 2019 són els següents:

Eufòria: 144

Ronda dels Cims: 450

Mític: 500 

Celestrail: 500 

Marató dels cims: 750

 

3.000 REPTES, 3.000 VIVÈNCIES

Més enllà de les dades, l’AUTV, és multitud d’històries d’esforç, de motivació, de superació anònimes que guardaran les nostres muntanyes per sempre més.

Nosaltres hem volgut acostar-te a algun d’aquests “herois” anònims durant la setmana prèvia a l’inici de la cursa.

L’Ezequiel, el Juliol o la Sònia són alguns dels milers de corredors que prendran la sortida d’alguna de les curses andorranes 2019 amb la motxilla plena d’il·lusió.

Gent treballadora que roba temps al temps per a poder entrenar, per aprendre com gestionar els mals moments, per a ser capaç de donar un pas més quan la ment juga en contra.

Tots ells esperen, també, que, com cada any, un somriure, un crit d’ànim, un aplaudiment estigui present quan les forces no acompanyin.

I és que l’Andorra Ultra Trail Vallnord també és això: Ambient inexplicable.

 

Vine i sigues part de la festa!