TURISME DE NEU: NOUS CONCEPTES, NOVES PROPOSTES

Des de fa uns anys, quan anem a una estació d’esquí ja no sols volem esquiar o surfejar:
Volem viure una experiència.

Pistes llises com una catifa, però també zones “freeride”
Contacte amb la natura, però també animació a les terrasses.
Activitats diürnes, però també un cop acabada la jornada d’esquí.

Tot això i molt més és el que busquem quan adquirim un forfet en les estacions d’esquí d’Andorra.

Tota això i molt més és el que els equips de les estacions treballen per oferir-nos, sempre cercant l’equilibri entre cost econòmic i qualitat experiencial.

Foto: Grandvalira

 

NEU
Per a la temporada 2019/2020, les estacions andorranes aposten per invertir en garantir el màxim de quilòmetres esquiables.
Així doncs, Pal-Arinsal ha instal·lat 32 nous canons (Les Marrades, incloses), mentre que Grandvalira tindrà el 66% de la seva superfície esquiable amb possibilitat de ser coberta amb neu de cultiu.

Facilitats per als que es volen iniciar en els esports de neu, com ara la cobertura de les catifes de Pal-Arinsal per a què no rellisquin en dies de nevades, nova zona de debutants a la plataforma de Soldeu o una nova pista de 500m a La Coma d’Arcalís, són les apostes a les Valls del Nord i a les del Valira d’Orient.

Foto: Pal-Arinsal

 

ACTIVITATS PER A TOTHOM
Passar un dia a la neu no té perquè significar posar-se material tècnic:
Gaudir de la gastronomia en alçada amb diferents i innovadores propostes, assistir a concerts “après-ski” a peu de pista o lliscar en trineu són algunes de les opcions que es reforcen a tot Andorra.

Magic Gliss, Snake Gliss, Kids forest o Burguer Brothers són alguns dels noms que més sonaran entre les novetats 2019/2020 de Grandvalira.

Ioga nocturn, circuits per a raquetes i per a esquí de muntanya o el túnel del Port del rat il·luminat seran alguns dels clàssics renovats.

Foto: Ordino Arcalís

 

MÉS ENLLÀ D’ANDORRA
En una aposta per oferir el màxim als clients fidels, les estacions dels Principat ofereixen dies d’esquí fora del país.

Així doncs, si s’adquireix el forfet de temporada de qualsevol de les estacions, es pot gaudir de la neu a diferents punts d’Europa, però també a Amèrica i a Àsia.

info Grandvalira: Snowvolution
info Pal-Arinsal Ski& bike
info Arcalís