ALBERT LLOVERA: L’ESTRELLA MÉS EMOTIVA

L’Albert Llovera ha viscut moltes emocions durant la seva vida personal i esportiva, però el passat 2 d’octubre segur que no l’oblidarà.

El poble que l’ha vist créixer, Andorra la Vella, descobria la seva estrella al Fener Boulevard.

La d’Albert Llovera era la primera que es feia per a un esportista andorrà, ja que Cyril Després va ser el primer a rebre-la, seguit de Toni Bou.

Els tres, pilots.

Sense dubte, però, la de l’Albert ha estat la més emotiva:

“Que se’m reconegui en el meu país és molt maco. Em sento molt content”.

Abans de la descoberta, Llovera va signar autògrafs a tots els que s’hi van acostar a l’esdeveniment:

Nens, joves i padrines no van voler perdre’s l’oportunitat d’emportar-se un pòster del pilot de ral·lis signat i fer-se una fotografia pel record en una data tan assenyalada.

Polítics, amics, família i un gran nombre de periodistes es van donar cita al Boulevard de les estrelles per a celebrar i immortalitzar el moment.

RECONEIXEMENT

L’Albert continua rebent distincions any rere any:

Ambaixador d’UNICEF, conferenciant, ortopedista, porta els seus coneixements i simpatia allà on va, intentant treballar per a la millora de la vida de les persones discapacitades, tot combinant-ho amb l’esport d’elit i tot el que això implica:

Viatges, forts entrenaments, superació, constància, tenacitat acompanyen l’Albert en el seu dia i transmet la seva energia per allà on passa.

Energia que va brillar en l’acte que el Comú d’Andorra la Vella va organitzar per a celebrar aquesta nova i especial estrella.

Un reconeixement a tota una carrera dedicada a l’esport.

“Sóc com part del mobiliari, amunt i avall pels carrers. Agraeixo immensament aquesta distinció i agraeixo al Comú que escolti les peticions que es fan per a millorar la mobilitat de les persones que anem amb cadira de rodes”

Emocions a flor de pell una tarda d’octubre que pots recuperar aquí.

Ets més d’Instagram? L’inoblidable moment de descoberta de l’estrella d’Albert Llovera al Fener Boulevard, aquí.