VIVINT DE PRESSA

Aquesta és l’expressió que molta gent pot ser pensi que l’identifica, però si algú va ràpid de veritat, tant com pot, aquest és l’Albert Llovera.

SEMPRE ENDAVANT
Si alguna cosa caracteritza l’Albert és el seu esperit de superació i el gran somriure que sempre ens regala.

Dins i fora de les curses, l’Albert viu intensament, compatibilitzant les competicions de les GSeries o les RX2 Series amb les seves xerrades motivacionals.

Sempre intentant ajudar als demés, però sense perdre l’esperit competitiu quan agafa un volant.

GSERIES 2019
A les GSeries 2019, on l’Albert Llovera va participar-hi en la categoria GIAND (GS2 a les classificacions oficials), va finalitzar 4t de la general.

Els cotxes amb els que corre l’Albert es caracteritzen per ser prototips, on tots els pilots tenen la mateixa potència, el mateix xassís i inclús la mateixa marca de roda de claus (Pirelli).

Aquests “protos”, fabricats per PCR, porten un motor de moto de 1.300 cc (uns 200 cavalls de potència)

Per tant, de les 5 categories que van participar en les darreres GSeries, la GS2, és on els pilots es juguen el podi per la seva habilitat al volant.

El podi absolut de la temporada va ser per a Ferran Pujol, seguit de Pol Vila i José Luís Garcia.

I del circuit de gel del Pas de la Casa, el petit dels Llovera va passar a l’emoció del terreny mixt de les RX2 Series, on va començar amb l’objectiu de passar a unes semifinals i, en dues curses, ja tenia l’objectiu assolit.

Foto cedida per Albert Llovera

 

La primera cursa RX2 Series 2019 va ser a Barcelona, per a seguir a Spa-Francorchamps (BEL) i després a Silverstone (GB)

En l’entrevista del juny, a meitat del mundial de rallycross, l’Albert ens explicava que estava rodant a 1 o 2 dècimes del més ràpid, per la qual cosa la seva progressió va ser més que satisfactòria.

L’Albert Llovera va anar progressant en les següents curses disputades a Noruega, Suècia i França, però va decidir no participar a l’última prova de Sud-Àfrica, per a evitar el llarg desplaçament, tant d’ell com del seu equip.

Tot i això, va finalitzar 14è de la general on han competit 27 pilots, la majoria d’ells, per sota dels 25 anys d’edat.

El suec Oliver Eriksson (1.998), patrocinat per Red Bull, va ser el vencedor absolut del circuit mundial.

Foto cedida per Albert Llovera

 

CIRCUIT DE GEL
Una nova edició de les Crèdit Andorrà GSeries donarà el tret de sortida el proper 15 de desembre al circuit d’Andorra del Pas de la Casa, a 2.400m d’altitud.

Un cop més, tots els aficionats podran gaudir de l’emoció de la competició de forma gratuïta.

Si no et vols perdre res del que passi, segueix-nos a Facebook, Twitter i a Instagram